Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1899



Aquesta temporada el "PASTA PASTA GOLF CHALLENGE 2014/2015", ha organitzades cinc jornades en diferents camps de golf, tant a Mallorca com a Alemanya.

- Son Servera 10.05. 2014

- Capdepera Golf  03.01.2015

- Son Servera  01.03.2015

- Glinde (Alemanya) 26.04. 2015

- Capdepera  31.05.2015

Aquesta temporada col·laboren amb dues organitzacions benèfiques com són "TIP TAP" a Mallorca i "Buddha s Children" d'Hamburg, i pel "banc d'aliments" de l'Ajuntament de Capdepera. A la darrera edició del PASTA PASTA GOLF CHALLENGE 2013/2014, es van recollir 3.600 euros que van ser lliurats al banc d'aliments de l'ajuntament de Capdepera, per part de Michel Heijman, com ja informàrem a Cap Vermell ( http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/placa-del-sitjar/15185-torneig-de-golf-de-pasta-pasta-solidari).



A cada torneig, els jugadors gaudeixen d'un dia pensat per a ells. Inicien el dia ben prest al camp de golf, depenent de la cita es realitzarà en un lloc o un altre, on en tots ells gaudeixen de boniques vistes. A continuació, a meitat del trajecte, normalment al forat nº 9, s’ofereix als jugadors d'un "Halfway" (és una espècie de Brunch), confeccionat per l'equip de
càtering de PASTA PASTA.



Durant el torneig se realitzen diferents jocs competitius al llarg dels diferents forats, entre ells n'hi ha un que s'anomena "Beat a Pro", i en el qual per jugar, cada jugador realitza una donació de 10 euros, destinada als nens de les entitats benèfiques abans esmentades.

Un cop finalitzada la jornada de golf, el mateix dia,  l'entitat PASTA PASTA organitza un sopar pels jugadors i als seus acompanyants, on es reparteixen una sèrie de trofeus pels guanyadors de cada edició. La passada cita de gener, es va celebrar a les instal·lacions del restaurant Son Bessó, que és un dels restaurants PASTA PASTA. La cita va tenir lloc a les 19:00 hores, on després de gaudir d'un exquisit sopar, es va celebrar el lliurament de premis i la recollida de les donacions per a les diferents entitats benèfiques. També esmentar que es va realitzar la venda dels preciosos calendaris TIP TAP.

Amb aquesta iniciativa PASTA PASTA, col·labora per aconseguir una bona caus. Per això donen suport a diferents projectes, amb totes l’il·lusió i el seu esforç. Ens manifesten que estan “... molt contents de poder oferir un torneig de golf amb una gran participació i esperem que sempre sigui tan exitós, per poder ajudar així  a les organitzacions i poder oferir als jugadors un dia especial i divertit”.