Molta participació del teixit associatiu, amb més paradetes que mai


Com de costum, aquest mercadet parteix amb incertesa. El temps, la gent, els productes..., però, aquest diumenge, així com avançà el dia, la plaça s'omplí de gom a gom, i arribà al punt que no hi cabia ni una agulla. 



És llavors quan es crea una ambient agradable, en trobes un, parles amb l'altre, cantes una nadala, perds de vista el fill, el trobes... Ara tastes un salat, et retires per veure passar la batucada, llavors compres un dolç i ja tenim les postres del diumenge.  I amb això es fan més de la una i mitja i ja som partits cap a ca nostra més aviadet que depressa.



I entre rialla i rialla hem passat el matí. Uns per acompanyar als al·lots que venien dolços per al viatge d'estudis, uns altres convocats per la coral pera  cantar nadales, llavors la Batucada. Als bars, la patatilla i la cervesa. I pocs parteixen sense penyora comprada. Grossa o petita, tant se val, però comprada: llibres, jocs informàtics, jerseis, llanes i complements, motllos per fer passtissos, senalles, imants, objectes de decoració, capses, capsetes i capsons...



Un guster, vaja!





L'arbre dels desitjos.





La batucada més nadalenca.



...i la visita del programa d'IB3, Fum, fum, fum (no sabem que seria d'aquesta televisió senses els mercats).