Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2337
Maria Salom, acompanyada del batle Rafel Fernández, visità les obres d'asfaltatge de distints carrers de Cala Rajada, que s'han executat amb càrrec al Pla d'Obres i Serveis










El divendres dia 12, la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, visità el municipi de Capdepera amb la intenció de comprovar l'estat de les obres que s'han executat en el nostre poble per mitjà del Pla d'Obres i Serveis.

La presidenta arribà acompanyada del conseller de Cooperació Local, Bernardí Coll,  i de la directora insular de Relacions Institucionals, Maribel Crespí. Ja a Cala Rajada, amb el batle, Rafel Fernández, i algunes regidores de l'equip de govern, visità els carrers de Cala Rajada que s'han asfaltat recentment amb càrrec al Consell, per un import de gairebé 200.000 euros.
 


Aprofitant la visita, i segons informa la web de la institució insular, "Salom s’ha reunit amb els regidors, col·lectius i associacions" del poble. El Consell destina 7.340 euros a les associacions de gent gran per organitzar activitats i per mantenir els seus locals.