Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1928
Petits desperfectes al passeig de ses Atzavares, l'avinguda Amèrica i el parc de s'Alzinar



El llistat de desperfectes (alguns de petits i altres de més importants) que es produeixin en els espais públics del nostre municipi pot ser ben llarg. Malgrat s'adobin amb més o manco rapidesa, el cert és que sempre n'hi ha de pendents.

Us en mostram alguns dels quals ens hem assabentat o dels quals ens han informat. Aprofitam per animar-vos a fer-nos saber allò de què us adoneu (millor si ho il·lustrau amb una imatge), amb la millor intenció que els responsables solucionin les deficiències en la mesura del possible.



A la portada podeu veure una balisa del passeig de ses Atzavares que ha perdut la protecció (concretament, es tracta de la que es troba davant el carrer na Forana). També en el mateix carrer manca el pivot que evita el pas dels vehicles. De fet, alguns d'aquests pivots d'altres carrers també es troben en mal estat (rovellats). 



Al passeig Marítim (Avda Amèrica), prop de Son Moll, des de fa temps s'hi pot veure aquest enfonsament del paviment, que reclama una intervenció urgent, ja que es troba en una zona molt transitada.



Al parc de s'Alzinar, just devora el pavelló, hi ha hagut un altre enfonsament. Manquen unes rajoles i sembla que el terreny ha cedit. L'espai ha estat protegit amb tanques per evitar accidents dels usuaris del parc.



També s'ha de dir que les fustes de protecció del parc infantil (informàrem que se n'havien rompudes un parell) han estat adobades. Aquests dies, membres de la Brigada han estat treballant en el manteniment del parc i del pavelló, que havia patit actes vandàlics de grups de nins i joves en horari extraescolar.