Al voltant de 200 començals gaudiren de la gran fideuà,
                                                             en un dia esplèndid en tots els sentits



Devers 200 persones, entre socis, amics i simpatitzants de l'Associació de Veíns d'es Carregador, sa Font de sa Cala i es Provençals, es reuniren aquest passat diumenge dia 27, en el dinar anual que aquesta entitat celebra des d'uns anys ençà. La festa va tenir lloc a les terrasses de la Beach Club Font de sa Cala

Un dinar on la diversitat cultural i geogràfica de la gent que resideix en aquest municipi té el seu millor exponent: veíns de tota la vida, nouvinguts de la resta de Mallorca i de distints punts ded l'Estat, estrangers de procedència igualment diversa. Però tots compartint taula i, per tant, entaulant conversa i compatint alguna cosa més que un plat de fideuà.



Matèria primera de gran qualitat i un solvent equip de cuina feren possible un resultat final de gran categoria: la fideuà que els gairebé 200 assistents tastaren va resultat d'aquelles de llepar-se els dits. I de postres, gelat i ensaïmada, com manen els cànons. Si a això hi afegim un dia meteorològicament esplèndid, d'aquells que conviden, tot plegat es traduí en una mangífica jornada gastronòmica i de convivència. 







Enhorabona als organitzadors d'aquesta gran festa. I que no sigui la darrera, si molt convé.