Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1936
En un primer moment la batlia assumirà Turisme i la Presidència del Patronat del Castell



La premsa informa que el batle de Capdepera  “
ha signat un decret revocant temporalment per baixa per malaltia comuna les delegacions de la regidora Carme Riera, de UCAP. D'aquesta manera, Fernández afegeix a les seves delegacions d'alcaldia, Urbanisme i Policia les de Turisme, Mobilitat, Sector Primari i Patronat del Castell”.

Davant els rumors del possible cessament publicats darrerament, Albert Llull portaveu d’UCAP ens ha comentat que el procés seguit és el habitual. Na Carme Riera es troba de baixa. “passats quinze dies i davant la possibilitat de continuació de la baixa, les seves delegacions passen a batlia com marca la llei. És cert que la regidora de Turisme va fer unes declaracions crítiques, però ara cal esperar a la seva reincorporació i no especular amb rumors”.

A la mateixa noticia podem llegir l’opinió Pere Fuster, de MÉS per Capdepera, i del comunicat sobre l’equip de govern "l'alcalde no és capaç de cohesionar, organitzar un equip de treball, coordinar i procurar la bona relació entre els regidors". (publicat a Cap Vermell íntegre) i de la resposta del batle Rafel Fernández  "no hi ha cap tipus de problema, tenim un govern estable i la gestió és correcta i positiva per al municipi de Capdepera".

Diario de Mallorca
23/10/2014