Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2072



Crisis Teatre organitzà, el passat dissabte 18 d'octubre, un festival solidari amb la finalitat de recaptar diners i menjar per al fons d'aliments de Serveis Socials de l'Ajuntament de Capdepera. 



El festival comptà amb un bon grapat de artistes que oferiren la seva col·laboració, cantant o recitant damunt l'escenari. El festival va ser presentat per na Marina i Sergio, amb la simpatia i desimboltura que els caracteritzen, i la part artística resultà una mica irregular, com a conseqüència de la llarga durada i la gran quantitat de participants. Evidentment tots van posar damunt l'escenari el millor del seu art, el seu granet d'arena.
Com hem dit hi va haver una gran participació de voluntaris en el festival, amb actuacions molt diverses.



Hi hagué actuacions molt variades, com hem dit, amb música, humor, cançons, monòlegs i poesia. Entre d'altres actuaren Manuel Muntaner amb Guillem Sansó (amb la col·laboració de Marina Moyà), Sofia Kindermann amb Cris Sureda,  DACC Capricho, Xavi i Núria, Yasmin Ferrer, Lucas i Matt Patricis, Víctor Parody Acción poética, Raulito,... La festa acabà amb la fresca música de Greska acústica. 



Tot molt bé, excepte dos detalls: la llarga durada del festival i la discreta assistència de públic. I especialment el darrer sap greu, donada l'il·lusió i feina feta pels organitzadors que, pensam, mereixia una millor resposta.



S'informà que s'havien recaptar 325 euros, que aniran íntegrament als Serveis Socials.



Enhorabona a tots els participants per la seva aportació.