Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2297

Inclourà també la Nit de Tapes i Oktoberparty


Dimarts 7 d’octubre ha estat presentada la Mostra de la Llampuga de Cala Rajada en la seva tretzena edició. La festa començarà divendres 10 al vespre cap a les 18:00 h amb la Nit de Tapes quan, a més de les tapes, hi haurà música en viu i també hi participaran dos DJ’s. Es farà el concurs de tapes amb 5 cuiners.

Dissabte a partir de les 14:00 h començarà la Oktoberparty, la qual no té prevista hora de tancament segons ha comentat la regidora Carme Corraliza.

Per diumenge 12 s’espera l’arribada d’autoritats a les 11:00 h del matí per obrir al públic la fira a de 12:00 a 16:00 i de 18:00 a 22:00 h.

Enguany l’entrada és gratuïta i es disposarà de dues zones d’accés: la de sempre, per la barrera del moll, i la que està orientada de l’esplanada de varada cap al club nàutic. Amb això es vol facilitar l’entrada i sortida de la gent. Es vendran tiquets de consumició de 2 euros.

Hi haurà un total de 21 estands, dels quals 3 són els dels pescadors, 7 d’hotels i 11 de restaurants. Es repartiran uns 90 kg de llampuga per estand.

El batle, Rafel Fernández, ha fet èmfasi en l’aportació de 43.000 euros que aporta l’ajuntament apostant per l’entrada lliure i avançant part dels doblers necessaris per al muntatge de la infraestructura necessària, per tal de contribuir a la promoció d’aquesta festa. Igualment ha explicat que, així com el Mercat Medieval és com la festa de començament, la Fira de la Llampuga ve a ser la de tancament de la temporada turística.