L’edició propera Mostra de la Llampuga presentarà una sèrie de novetats pel que fa a la seva organització i desenvolupament.



Les dates previstes són dia 10 (Nit de tapes), 11 (October party) i 12 d'octubre (Mostra de la Llampuga)


Cap Vermell ha parlat amb na Carme Corraliza, regidora de Fires i Mercats, que ens ha comentat alguns dels canvis respecte a anteriors edicions de la Mostra. Enguany s’organitzen tres dies d’activitats que es concreten en la Nit de Tapes ( divendres des de les 18 hores), l’Oktober party ( dissabte, des de les 14 hores) i la XIII Mostra de la Llampuga (diumenge des de les 12 hores).

La Nit de Tapes comptarà amb 11 estands i comptarà amb l’animació de Chevy's Band i  posteriorment de DJ. L’Oktober party mantindrà el mateix format de l’any passat.

Per la seva banda la Mostra de la Llampuga comptarà amb 21 participants ( 7 hotels, 3 de la comfraria de Pescadors i 11 restaurants) que disposaran d’una quantitat similar de llampuga a la de l’edició anterior, devers 7.100 kg en  total.  Cal dir que augmenta el nombre de participants, gràcies a la decisió de l’Ajuntament de Capdepera de assumir la despesa del lloguer de les paradetes, que abans anava a càrrec dels participants la qual cosa suposava devers 1100 euros.

Amb aquesta mesura s’ha incrementat el nombre de locals participants, diversificant l’oferta de la Mostra. Tot això suposa un esforç per part de l’Ajuntament que augmenta la seva participació en el patrocini de la Mostra.

També hi ha canvis pel que fa a aspectes operatius, així l’entrada al recinte serà gratuïta i s’haurà de pagar 2 euros per plat. Hi haurà 4 llocs de venda de tiquets i s’intenta que hi hagi dues entrades/sortides al recinte, la qual cosa facilitarà l’accés a la Mostra.

Les dates previstes són dia 10 d'octubre, Nit de tapes (a partir de les 18 hores); dia 11 d'octubre, October party (a partir de les 14 hores); i dia 12 d'octubre Mostra de la Llampuga (de 12 a 16 hors i de 18 a 22 hores). Aquest horari és provisional... Ara cal pescar la llampuga.