L’escola d’estiu de Cala Rajada i l’Estiu Esportiu continuen amb la realització d’activitats programades per al juliol



Aquest mes de juliol 2014, els infants han pogut gaudir de la visita de jugadors de futbol com n’Abdon Prats que va explicar la seva trajectòria professional. A més, els infants jugaren  un partit de futbol.


També han rebut la visita de na Cristina i na Maria Ortega Sáncho Campiones de Balears de Judo.  Els nins i nines varen fer moltes preguntes i després varen veure una demostració de Judo.

La setmana passada el grup de més grans dels dos centres realitzaren una sortida conjunta de Cala Agulla a Cala Mesquida on els infants varen aprendre la importància dels forns de calç i de la nostra vegetació.

Tampoc pot faltar la visita de les dones de la Llata. Els nins han aprés en què consisteix, com és la tècnica i quina importància tenia a l’economia del nostre poble.

La visita al Mercat també ha resultat molt positiva. Els infants varen aprendre a comprar fruita i després varen realitzar un taller al centre. 

També s'han realitzat activitats intergeneracionals on els participants han pogut comprovar com jugaven els nostres padrins: bitlles, petanca...

 

Encara falten moltes més sorpreses per acabar el mes. Els infants realitzaran la pròxima setmana una marató fotogràfica pel nostre municipi així com la visita al Mural den Gustavo, activitats al Moll de Cala Rajada i la festa final on rebran una fotografia de grup i un diploma de participació.

Factoria de Somnis i Iniciatives de Ciutat vol agrair a n’Abdon Prats, les Madones de la Llata, les germanes Ortega i a tot l’equip de monitors la feina realitzada.

Enhorabona i mil gràcies! 

Us deixam amb més imatges de les activitats realitzades durant el mes de juliol: