Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2088
Acte de suport als afectats d'esclerosi múltiple 



Diumenge, dia 13, els col·laboradors de l'associació ABEM van muntar una paradeta informativa a la platja de Son Moll. A partir de les 11 del matí han comparegut diverses persones per nedar uns metres i "Mullar-se" per l'Esclerosi Múltiple, entre d'ells han assistit el batle Rafel Fernández i les regidores del PSOE Antonia Caimari, Mónica Viejo i Ivon Renaud i Pere Fuster de Més. També va participar personal dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Capdepera.

Aquest any 28 participants han nedat un total de 9.500 metres per l'esclerosi múltiple.



Amb aquesta acció l'ajuntament de Capdepera participa de la campanya " Mulla't per l'esclerosi" que se realitza a diverses piscines i platges de Mallorca. Els nedadors reben un diploma acredititatiu i poden adquirir diversos objecte amb simpàtics dissenys de kukusumusu.



Enguany els cartells informatius s'han fet també en anglès per a informar els turistes.



La regidora de serveis socials de l'Ajuntament de Capdepera " vol  agrair a totes les persones que han participat i col laborat amb l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple. Recordem que encara no es coneix la causa ni la cura de l'Esclerosi Múltiple, però la rehabilitació i els tractaments poden ajudar a millorar la qualitat de vida."