El foc s'ha iniciat a baix del Puig Negre, abans de les 5 del capvespre, i tot fa pensar que cap a les 18:30 ja es trobava controlat



Escrivim aquesta crònica apressada, encara en calent, quan els efectius humans i mecànics encara es troben en tasques de control i extinció definitiva del foc que s'ha declarat avui al capvespre a la zona de sa Cala. Ubicam aquest incendi en un punt proper al límit est del golf de Canyamel, a baix del puig Negre, i s'hauria declarat abans de les 17 hores. 
 


La resposta ha estat immediata i tot d'una ja s'hi ha pogut veure la presència d'un helicòpter, que després ha rebut el suport d'una avioneta, d'una dotació de bombers i de personal de l'112, de protecció civil i de la guàrdia civil. Aquesta promta actuació ha impedit que el foc es continuàs propagant i, almanco en el moment d'escriure aquesta informació, no sembla que l'àrea afectada sigui gaire superior a una hectàrea.
















D'altra banda ens hem assabentat que ahir hi va haver un conat d'incendi al camí de Sa Vinya, per la zona de Binifela. Sembla que devers les 23,30 se va detectar i va actuar el grup de Protecció Civil de Capdepera. Se considerà controlat devers la 1 i completament apagat a les 3,45 hores.

La ràpida intervenció va fer que no passàs d'un ensurt. 
Informació i imatge de Protecció Civil Capdepera.