Aquest dilluns 23 de juny han començat les activitats d'estiu al nostre municipi amb l'Escola d'Estiu de Cala Rajada. El proper dimarts 1 de juliol s'iniciaran les Estades Esportives, els cursos de Teatre i Interpretació. 
 
Recordam que també es va posar en marxa el funcionament dels cursos de natació a la piscina municipal, el passat 2 de juny. 


 
Enguany Iniciatives de Ciutat i Factoria de Somnis celebren el seu 10è aniversari organitzant les activitats estiuenques de temps lliure al nostre municipi. 
 


Aquesta setmana hem organitzat una sortida especial al mercat de Cadepera on els infants han pogut gravar part del programa SOL SOLET que emet IB3. A més, hem aprofitat l'ocasió per anar al castell a visitar les excavacions arqueològiques i una demostració d'aus. 
 
Iniciatives de Ciutat i Factoria de Somnis vol agraïr el tracte i l'experiència rebuda per part dels responsables del programa Sol Solet d'IB3, del Patronat del Castell i dels organitzadors de les excavacions que es duen a terme aquests dies.