Les actuacions de manteniment del castell de Capdepera progressen favorablement.

Darrerament s’ha reparat una part de la rampa de pujada, a la bifurcació dels camins que duen a la casa del governador i a la capella. Les arrels d’un arbre havien alçat algunes pedres i podien fer trabucar els visitants. D’altra banda, segons informacions de l’equip d’arqueòlegs responsable del manteniment del castell, està previst posar uns elements de control de moviment a esquerdes de la paret de la capella adjacent a la muralla, i també a la torre des Costerans (on hi ha habitualment els falcons).

També està prevista la instal·lació d’un lavabo aprofitant un espai al costat de la guixeta, a l’entrada, per a ús del personal del castell. Ja s’han començat a treballar per muntar les canonades.

Quant a obres de recerca, els voluntaris ja es poden apuntar. Les operacions començaran el 23 de juny. Se seguirà treballant al costat del portal del Rei en Jaume, ja que és molt important anar descarregant el pes de la terra amuntegada contra la muralla. També es faran algunes activitats i visites guiades amb alumnes de l’escola.