Acabades les obres, el nou hotel de Son Moll rep els primers clients



La silueta del nou hotel ja presideix la platja de Son Moll. Es tracta d’un edifici de línies modernes i atractives que s’alça a primera línea de costa, amb nou plantes i un total de 125 habitacions. A la planta baixa s'hi troben els serveis (recepció, bar, menjador, terrasses..) mentre la superior comptarà amb un restaurant, spa, sauna, gimnàs... i unes magnífiques vistes.


Aquest hotel ha tingut un llarg procés de renovació, que acabà amb l’esbucament de l’edifici antic, després del tràgic accident (amb quatre treballadors morts i alguns ferits), i la posterior reconstrucció de nova planta. Tot plegat no ha estat exempt de polèmica, ja que fins i tot es parlà de la possibilitat de convertir el solar en un espai verd públic, però no s'arribà a cap acord.

Ara que tot aquest procés ha acabat,  veïns i comerciants del voltant ens han comentat la seva satisfacció perquè les obres hagin culminat i confien que amb la nova oferta hotelera es dinamitzi zona. A més, el nou hotel suposa la creació de 50 llocs de feina directes. Cal recordar que l’hotel passarà a tenir una categoria superior (de tres estrelles passa a  quatre-superior).

D’altra banda, ens han comentat que el disseny de l’edifici agrada força, la qual cosa no lleva que també es critiqui la seva alçada i l’impacte visual.



El cap de setmana del Mercat Medieval va obrir les portes al públic i ja hi poguérem veure els primer clients gaudint de les instal·lacions, quan encara hi havia obrers fent alguns acabaments dels exteriors. Es preveu que la inauguració "oficial" tindrà lloc al llarg del mes de juny.

En breu esperam informar de les característiques de l’edifici i de les innovacions que inclou, com ara tipus d’il·luminació, serveis, etc.