Els alumnes de l’extensió de l’Escola d’Hoteleria a Cala Rajada reben els diplomes acreditatius



L'acte comptà amb la presència dels representants de les entitats col·laboradores, el batle de Capdepera i el president del Govern de les Illes Balears

 Un centenar d’alumnes, que han completat un dels cursos de formació per a persones en situació d’atur al sector de l’hoteleria i de reciclatge professional impartits per l’extensió de l’Escola d’Hoteleria a Cala Rajada, varen rebre ahir vespre els diplomes acreditatius de formació en el Centre Cultural Cap Vermell, a Capdepera.



A l’acte hi varen assistir el president del Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, acompanyat pel conseller de Turisme, Jaime Martínez, que varen ser rebuts pel batle de Capdepera, Rafael Fernández; la directora del SOIB, Francesca Ramis; el director del Grup Cap Vermell, Antoni Mir, i el vicepresident de la Federació Hotelera de Mallorca, Lluís Rocha.  



L'acte va ser presentat per la regidora Antònia Caimari. Abans del lliurament dels diplomes van haver segles discursos de Rafel Fernández,l batle de Capdepera, Antoni Mir, administrador del Grup Cap Vermell,  i Lluís Rocha, president de l'Associació Hotelera de Capdepera.







Tots tres van coincidir en l'èxit d'aquesta acció conjunta i valoraren molt positivament l'experiència, mostrant la intenció de seguir amb els cursos.





 Després se va fer el lliurament dels diplomes acreditatius (al final hi trobareu les imatges dels grups) i va parlar José Ramón Bauzá, president del Govern de les Illes Balears, que va elogiar l'iniciativa, va manifestar el seu recolzament per la continuïtat d'aquesta labor formativa i va tenir paraules d'agraïment a estudiants, professors i entitats col·laboradores.



Cal recordar que l’activitat formativa a Cala Rajada ha estat possible gràcies a la col·laboració publicoprivada, ja que el Govern, el SOIB i l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears varen signar el juliol passat un conveni amb l’Ajuntament de Capdepera, la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca i el Grup Cap Vermell per promoure la formació en el sector de l’hoteleria i el reciclatge professional per a persones en situació d’atur.



Després de l'acte de protocol se va fer una foto de tots els titulats i, després alguns alumnes volgueren fotografiar-se amb el president, qui accedí gustosament. 



L’extensió de l’Escola d’Hoteleria a Cala Rajada ha programat enguany cinc cursos gratuïts, de caràcter teòric i pràctic, per a la formació i la millora de qualificació professional, adreçats especialment a persones desocupades: operacions bàsiques de cuina, operacions bàsiques de bar i restaurant i atenció al públic en anglès, alemany i rus.

Aquestes són les imatges dels grups recollint la titulació:














 En acabar tots gaudiren d'un refresc al bar del Centre Cap Vermell i aprofitaren parlar una estona i per a fer-se fotos.