Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2416


El RCD Mallorca, conjuntament amb el Consell de Mallorca, ha posat en marxa des del passat partit davant el Mirandés la nova iniciativa "El Dia del Poble". L'objectiu d'aquesta acció és apropar tots els pobles de Mallorca, fent partícips els municipis dels diferents actes que es duen a terme amb motiu de la disputa d'un partit a l'Iberostar Estadi.

D'aquesta manera, després de la visita dels habitants de Porreres, Capdepera va ser el poble protagonista en la passada jornada, per tal de crear un agermanament entre el RCD Mallorca, els mallorquinistes i el nostre poble. El partit triat va se Mallorca - Saragossa.

En el descans, el president del Consell d'Administració, Biel Cerdà, per expressar el seu suport i la seva gratitud als representants del municipi, va lliurar una samarreta al regidor de l'Ajuntament de Capdepera, Mateu Melis, i amb la resta de membres de l'expedició van posar per a una foto.

Com a protagonistes d'"El Dia del Poble", els representants de Capdepera van convidar tots els mallorquinistes a visitar el poble i gaudir de la XII Mostra de la Llampuga i Peix fresc, que se celebra els dies 11, 12, 13 octubre  a Cala Rajada.

 Ha esta molt comentat que Mateu Melis hagi estat l'encarregat de rebre la samarreta en nom del consistori. Curiosament el representant d'ES Grup (juntament amb el PSM-Entesa) ha estat convidat a entrar en el govern municipal i en Mateu ha acollit positivament la proposta, apuntant a la possibilitat d'accedir a la regidoria d'Esports... Ha estat una causalitat o un presagi?