Els dimonis gabellins van sorprendre als turistes de Cala Millor


El passat diumenge 29 de Setembre, els Dimonis de la Solera Gabellina van actuar a la Festa del Turisme de Cala Millor. Tot i coincidir amb la vaga de professorat a Palma i va haver una gran afluència de públic.


Un públic majoritàriament passiu que mirava l'espectacle des de les barreres que es van posar per protecció. Al ser la setmana del turisme tant la Associació dimoníaca de Capdepera com l’ajuntament de Son Servera van preveure que la gent no aniria vestida per a l’ocasió, ja que era el primer correfoc que es feia en aquesta zona.

 
L’actuació comença a les 21’00 amb un passa carrer pel passeig marítim de Cala Millor - Cala Bona, on totes les persones que estaven assegudes a les terrasses sopant i esperant per veure els focs artificials van quedar bocabadades i impressionades amb el grup de dimonis i amb el foc.


Un cop acabat el passacarrers i arribats a la plaça, començà la marxa i l’espectacle piromusical, on els Dimonis i els Tamborers de la Solera van actuar com es habitual amb ells, amb molt de ritme i energia, sorprenent a tot el públic que havia.