La marea verda inundà Palma



La manifestació de suport als docents en vaga indefinida, de dia 29 de setembre,  va ser una jornada històrica. Històrica per què va ser una autèntica marea verda que  ajuntà més de cent mil persones en els carrers de Palma, a Menorca, Eivissa i Formentera.



Molts de ciutadans de Capdepera van participar, de fet les places dels dos autobusos llogats se van exhaurir tot d'una i molts optaren pel vehicle privat. 



De la jornada reivindicativa no podem afegir més informació, ja esta tot dit,  de fet els únics que no han volgut reconèixer la magnitud de la manifestació han estat els membres del Govern, que han optat per menysprear-la i mentir una vegada més per obviar la realitat: el gran recolzament de la societat als mestres.



Entre la multitud vam saludar molts de gabellins que individualment o en grups participaren 








Lectors ens han remés imatges d'altres concentracions com ara Barcelona. València i Alacant, on se feren concentracions de suport en la que participaren entitats culturals i estudiants de les Illes.







Com a anècdota, na Catalina Diaz va ser una de les entrevistades pel Diari de Mallorca, durant la manifestació i que reproduí a les planes del diari el dia després.