Irregular seguiment de la vaga, informació al mercat de Capdepera i implicació dels pares i mares.



Per demà divendres hi ha convocada l'acció AULES BUIDES, els pares/mares i alumnes es concentraran a les portes de l'IES (8 hores) i s'Alzinar i s'Auba (9 hores) i no entraran a les aules. 

Dimecres dia 18, va tenir lloc l'assembla de pares i mares de s'Alzinar que va omplir el menjador del centre escolar. Després de parlar i aclarir algunes de les demandes dels mestres i explicar les punts que els ha dut a la vaga. L'assemblea va ser molt "moguda" ja que els participants van aportar moltes opinions i propostes en diferents sentits. La majoria va acordar recolzar la proposta aprovada a l'IES de fer el divendres a les 9 l'acció AULES BUIDES, és a dir trobar-se a l'entrada del centre i dur-se els nins a casa o fer una manifestació pels carrers de Capdepera.



També se parlà d'altres formes de recolzar la vaga dels mestres com ara penjar a les finestres llaços, samarretes o teles verdes i participar activament a la manifestació de dia 29 de setembre a Palma. Se parlà de llogar autobusos si la gent s'apunta per anar-hi. Inclús se parlà de fer torns de pares i mares per tenir cura dels alumnes de fora dels centres. El proper dilluns hi tornarà haver una altra assemblea.



D'altra banda els mestres en vaga van visitar el mercat de Capdepera informant als ciutadans dels motius de la vaga i demanant signatures de recolzament. 



A Capdepera, dijous dia 19,  la vaga va continuar amb una lleugera minva del professors que recolzaven la vaga, alhora que més pares optaren per no dur els nins a escola. A s'Alzinar, especialment a Primària, hi hagué molt pocs alumnes.

Dimecres i dijous ha minvat el seguiment de la vaga del professorat a nivell general, de fet algunes escoles fan torns per a complir els serveis mínims o secunden la vaga de forma intermitent. Aquestes són les dades ofertes per l'STEI

 Aquestes imatges són de l'assemblea de mestres de dia 18 (hi havia representants dels centres de Mallorca) i unes camisetes fetes per pares/mares recolzant la vaga indefinida dels mestres. També penjarem un petit vídeo de la concentració davant la Universitat.