Es van recaptar 12.500 euros,
                   destinats al banc d'aliments dels Serveis Socials de l'Ajuntament



El dijous dia 12, el cantant austríac Rainhard Fendrich va aconseguir recaptar 12.500 euros, en un concert ofert en el Centre Cap Vermell, que es va omplir per a escoltar la presentació del darrer trebal discogràfic d'aquest artista,l Besser wird’s nicht.
 
No hi havia ni una cadira buida a l’auditori del Centre Cap vermell per escoltar el cantant austríac i els seus músics, Dieter Kolbeck al piano i Robbie Musenbichler a la guitarra. Fendrich va cantar prop de dues hores per a un públic majoritàriament alemany.
 
Com havíem anunciat, la recaptació íntegra d'aquesta actuació serà destinada al banc d’aliments dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera. D'altra banda, l’associació Per un somriure també va participar a l’acte i s'encarregà de muntar un bar per a la gala.
 
El batle de l’Ajuntament de Capdepera, Rafel Fernández, va agrair la presència del nombrós públic assistent, i a Rainhard Fendrich li donà les gràcies per la seva valuosa aportació. 

Així mateix, es van subhastar dues obres del fotògraf Norbert Schäfer. Durant les poperes dues setmanes, les persones interessades podran fer la seva oferta i les dues guanyadores s’emportaran les obres. El 100% del que es recapti també es destinarà al departament de Serveis Socials.
 
El concert d’ahir va estar organitzat per les regidories de Serveis Socials i Cultura i pel bar Casanova.