Curs per a nins i nines a Cala Agulla, per al reconeixement del medi litoral i la prevenció a les platges



L'Associació de Socorrisme de Capdepera, integrada per treballadors socorristes del municipi de Capdepera , en el seu primer any de constitució legal , al costat de l'empresa de socorrisme Salgabe SL, han organitzat amb els nins de l’escola d’estiu del municipi de Capdepera, una activitat de caràcter social i educatiu adreçada al reconeixement del medi litoral i les actuacions de prevenció a les platges. Els continguts de l’activitat tenien l’objectiu d’aportar coneixements sobre l’entorn de la platja en temporada d’estiu.


Sense finalitats lucratives, el curs es va oferir a nins i nines d’entre 8 i 15 anys, i va tenir lloc a la platja de cala Agulla, durant 4 jornades de 2 hores, les últimes dues setmanes d’agost .



El curs va ser impartit pels socorristes de l'Associació de forma voluntària, i els recursos materials foren aportats per l’empresa de socorrisme Salgabe SL. Es comptà també amb la participació i col·laboració de l’empresa Platges de Capdepera SL, de l’empresa de patins de pedals i de l’empresa de Jet Boat.


VALORACIÓ DE CURS

Sincerament, els socorristes que realitzàrem el curs estam summament satisfets pels objectius assolits i a més fem una valoració especial del moment compartit amb els nins, els quals van tenir una excel·lent participació i van demostrar un gran interès, i es van emportar no només els coneixements didàctics sinó també el valor afegit que suposa realitzar una activitat en l’entorn natural. Els al·lots, com a residents en el municipi, van poder valorar aquest entorn, així com el treball en equip .

Apreciam moltíssim la participació de les empreses de patins de pedals i Jet Boat de la platja de cala Agulla, que feren possible part de les activitats. També l'Ajuntament ens donà suport des del principi per a organitzar aquest esdeveniment. Gràcies a totes les persones que van estar al nostre costat, sense oblidar els monitors!

 

Moltes gràcies a tots. Esperam que l’any que ve podrem repetir-ho, més i millor !