!0 joves ja tenen el carnet

Ha començat a funcionar el Carnet Jove local, una iniciativa de la regidoria de Joventut per a dinamitzar el comerç local entre els joves del municipi. Perruqueries, llibreries, tendes de regals, de fotografia, de productes de piscina, autoescoles, tallers mecànics, joieries, sabateries, òptiques... un total de 27 empreses i 25 joves s’han apuntat al programa que des d’aquest cap de setmana està en marxa.

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, i el regidor de Joventut, Fernando Martínez, varen lliurar divendres al matí els carnets i durant aquesta setmana els treballadors del Centre Jove entregaran el distintiu a les empreses adherides.

Amb el Carnet Jove s’obtenen descomptes des d’un 5% fins a un 25% a les empreses inscrites i per aconseguir-lo cal estar empadronat a Capdepera i tenir entre 12 i 29 anys. El primer carnet és gratuït i vàlid fins que la persona compleixi els 30 anys. En cas de reposició, pèrdua o deteriorament, tendrà un cost de 5 euros. Les empreses apuntades es comprometen a fer un descompte als usuaris del carnet en les seves compres, i estan identificades amb una ferratina d’establiment col•laborador.

A l’acte de lliurament el batle va remarcar “l’esforç” que fa el comerç de Capdepera i Cala Rajada participant en el programa “ja que deixa d’ingressar uns doblers amb la finalitat d’impulsar el consum local”.

Les empreses i els joves interessats en participar al programa s’han de posar en contacte amb el Centre Jove de Capdepera (971818638). Per a consultar les empreses col•laboradores s’han imprès uns fulletons, també es poden consultar al facebook del Centre Jove Capdepera, i a l’enllaç de sota.