Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2729
Presentació de l'etiqueta de GUSTAVO pel vi de MACIÀ BATLE


Ramon Servalls, gerent, i Sebastià Rubí, president de Macià Batle, amb Gustavo a les Bodegues de Santa Maria

Els cellers Macià Batle presentaren a Santa Maria del Camí el Reserva Privada 2009, la etiqueta va a càrrec del reconegut artista Gustavo. «Cada any des que van començar hem demanem a un artista que dissenyi l'etiqueta del nostre Reserva», explica Ramon Servalls. Els dibuixos coloristes de Gustavo envolten un reserva elaborat amb base de manto negro que ha estat 18 mesos en bóta de roure francès i altres 18 en ampolla.

La col·lecció art i vi de Bodegues Maciá batle compta amb una etiqueta de GUSTAVO feta a partir d’un tríptic que decorarà les parets d’aquestes bodegues.

.

Fou molta la gent que dia 12-12-12 assistí a la presentació d'aquest nou vi amb aquesta nova etiqueta.

La premissa que l'elaboració del vi és en certa mesura una obra d'art no és nova i tampoc ho és el maridatge entre el vi i els artistes. Són molts els amants de vi que atresoren com autèntiques peces de col·leccionista botelles.

Etiquetades amb dissenys d'artistes de renom, des dels seus inicis, els Cellers Macià Batle de Santa Maria va apostar per aquest model creant una línia exclusiva, Vi i Art, pels seus Reserva Privada. «La millor manera de gaudir dels nostres vins és estar envoltat d’art», explicà el seu president Sebastià Rubí. I a fe que aquestes bodegues són un petit, bell i delicat museu. Altres artistes de renom com Joan Bennàssar, Jaume Plensa o Yannick Vu han col·laborat anteriorment dissenyant les etiquetes de la col·lecció de reserves de Macià Batle. Alguns d'ells feren acte de presència a les bodegues per honorar a Gustavo, celebrar la seva etiqueta i fer un tast del reserva 09.

Miquel Bestard encapçalava la petita delegació gabellina. A la foto amb l'esposa de Gustavo, Regine, i la seva filla.

A les bodegues poguérem departir amb diversos artistes convidats a l'esdeveniment. També ho férem amb el director de cine Toni Bestard que presentarà el mes de gener el documental de la volta a Mallorca en camell que va fer Gustavo i Miquel Vidal l'anu 1964. I que ens assegurà que podríem visionar a Capdepera.

A continuació, al video, podeu escoltar les intervencions dels protagonistes de la vetllada.



Un altre video el trobareu a

http://vimeo.com/55491700

Per acabar, hem de dir que tastàrem el vi: deliciós