FIRSTSUN MALLORCA HOTELS PROMOCIONA EL TURISME DE  REUNIONS, CONGRESSOS, CONVENCIONS I VIATGES D’INCENTIUS A BARCELONA














L’Associació Hotelera Cales de Capdepera ha participat, entre el 27 i el 29 de novembre a la fira "The Global Meetings & Events Exhibition", a Barcelona, una de les fires més importants del món  del sector MICE, que concentra més de 3.100 expositors de 90 països i rep la visita de més de 15.000 professionals.

Es tracta d’un esdeveniment orientat a un públic professional, amb una gran importància des del punt de vista estratègic,  ja que l’organització concentra els hosted buyers (compradors) amb els quals es poden mantenir cites que permeten establir contactes, a la vegada que també ofereix oportunitats de networking i altres opcions, com són les presentacions.

El principal mercat emissor d’aquest nínxol de mercat a Balears és l’alemany, seguit de l’espanyol. En els últims anys també es registra un augment del mercat britànic i escandinau.

L’Associació Hotelera ha disposat d’un mostrador dins l’espai de Balears, des del qual, durant aquests tres dies, s’ha intentat promocionar el segment de turisme de congressos.

La iniciativa per acudir a aquest esdeveniment amb un mercat tan específic es troba a promoure activitats de promoció de la localitat des de tots els angles possibles, mostrant així tot el que es pot oferir a aquest segment: des de les instal·lacions de la localitat com  ara el centre Cap Vermell, el Teatre de Capdepera i les instal·lacions  hoteleres,  fins a l’oferta cultural, d’oci i esportiva, amb camps de golf, més de 81 pistes de tennis, opcions de senderisme, ciclisme..., i tot això en un  entorn natural acompanyat per un  clima  molt agradable durant tot l’any.