El regidor d'Esports s'ha reunit amb el director general d'Esports i el gerent d'Illesport










El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera, Fernando Martínez, ha mantingut una reunió amb el director general d’Esports, Javier Morente, i el gerent de la Fundació Illesport, Toni Fuster, en la qual va sol·licitar ajuda econòmica al Govern Balear per remodelar la pista d’atletisme del poliesportiu Es Figueral.

A la reunió, que va tenir lloc la setmana passada al Palma Arena, Martínez va transmetre el mal estat de la pista amb un informe tècnic i fotografies de la instal·lació, i va entregar un pressupost orientatiu per a la construcció de la pista d’uns 360.000€.

Amb motiu de la necessitat de la petició, Morente es va comprometre a analitzar-la i a estudiar la seva viabilitat al llarg de l’any 2014, perquè va quedar totalment descartada pel 2013.

Des de l’Ajuntament de Capdepera es vol enviar la demanda a la Mesa de Alcaldes para el Turismo i també a la Federació Balear d’Atletisme per intentar que entre totes les institucions es pugui dur a terme el projecte, ja que el Consistori no pot assumir el cost.