La 5à Festa intercultural de Capdepera se celebrà a la plaça dels Pins malgrat el mal temps




Tal i com estava previst, diumenge 28 d'octubre, se va celebrar la cinquena edició de la Festa intercultural de Capdepera a la plaça dels Pins de Cala Rajada. El temps no acompanyà, amb fred, vent i  amenaça de pluja, però en conjunt resultà una diada amb bona participació de públic.



Atenent les declaracions de la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Capdepera, hi hagué una discreta però constant afluència de visitants des de l'inici de la festa (devers les 11,30 hores del matí) fins l'acabament a les 18 hores. També destacà la col·laboració dels col·lectius d'immigrants que muntaren paradetes, de les agrupacions locals i músics que animaren la diada.



Hi foren presents diversos països com ara Tuníssia, Argèlia, Polònia, Sàhara, Uruguai, Argentina... i entitats locals com ara Creu Roja, Càrites, Associació Espanyola contra el Càncer, alumnes de 6è de s'Alzinar, Amics de la Llatam Per un somriure i d'altres. No faltaren altres comunitats autònomes com ara Andalusia. El servei lingüístic de l'Ajuntament també muntà una paradeta informativa.



L'animació musical va anar a càrrec de diverses agrupacions locals com els Combos Grans i Petits de  l'escola de Música, la Batucada, Joana Colom, Felipe García, la Tuna de Capdepera, Banda de cornetes i tambors, Felipe Garcia, el Grup Sahara Lliure...i acabant l'aspecte musical amb el grup de Ball de Bot Castell de Capdepera.



Com en altres ocasions hi hagué una bona i diversa oferta gastronòmica de diversos indrets que convidava a tastar menjars d'olors i sabors ben diferents, alguns exòtics i d'altres ben nostrats. 



Un d'aquests dibuixos, guanyador del concurs de dibuix infantil, serà el cartell de la propera edició.



Devers les 18 hores algunes paradetes havien arreplegat perquè havien acabat els menjars i amb el vent i fred no convidava a estar-hi molt de temps.

Si tot va bé, sembla que els organitzadors i les paradetes participants quedaren satisfets dels resultats, l'any vinent hi haurà la sisena edició.