A la Residència de Sa Font de Sa Cala celebrem les Verges














La tradició de les verges es celebra amb la cantada de serenates i els bunyols,  per tant al centre SARquavitae Capdepera ho vam celebrar així com toca el passat cap de setmana.

El dissabte dia 20, abans de sortir pels carrers del poble, l’Associació Amics de la Música i la Coral Gabellina, van acudir al centre on van cantar les cançons més populars d’aquesta festivitat, després de la cantada, res millor que un poc de berenar per poder seguir. La tarda va estar molt bé, els residents van recordar els temps passats i va ser un dia de trobades per tota aquella gent del poble que feia temps que no es veien entre ells.

Des de el centre volem donar les gràcies per la seva col·laboració, sempre que els necessitem, tant a l’Associació Amics de la Música com a la Coral Gabellina, així mateix agraïm a l’Ajuntament de Capdepera la seva implicació en aquest dia.

Per altra banda el dilluns i degut a la demanda van fer els típics bunyols que no poden faltar cada any per aquestes dates. L’equip de teràpies i la direcció del centre van ser els encarregats de fregir els bunyols amb la col·laboració d'alguns residents, després tots junts van degustar els bunyols que havien quedat ben bons.