A l'escola també mengen bunyols !










Aquests dies publicàvem que les Verges es celebren a Capdepera amb un improvisada volta pels carrers de Capdepera organitzada per l'Associació  d'Amics de l'Escola de  Música, que també visitaren la Residència de Font de Sa Cala i amb la coral Ca Nostra que actuà al Centre de Dia. Als locals de la tercera edat també hi  ha sengles bunyolades.

Però a les escoles del municipi també fa anys que se celebra la festa. De fet són les mares i padrines qui s'encarreguen de fer els bunyols pels més petits. 

A S'Auba l'APIMA és l'encarregada de fer els bunyols (ens comentaren que fóren boníssims!) i es reparteixen per totes les aules. No us podem oferir fotografies perquè no en tenim, així i tot volem deixar constància que se celebrà divendres passat (per dia 19 d'octubre), seguint una tradició ben arrelada.

A s'Alzinar les mares d'infantil (amb l'APIMA al cap davant) s'organitzaren en torns per a fer bunyols pels alumnes d'Infantil. La festa va ser el dilluns 22 d'octubre, i a més de veure com es fan els bunyols, aprengueren una poesia, dibuixaren els ingredients de la recepta i, el més important, menjaren bunyols a voler. Evidentment per a cada nin i nina el més bó era els que s'havia fet a la seva classe. Aquí teniu algunes fotografies de la festa a s'Alzinar.