La junta directiva de l'associació presentà els seus objectius




Dilluns, 15 d'octubre, es va presentar públicament l'Associació pel civisme de Cala Rajada. L'acte va tenir lloc en el Centre Cap Vermell i els quatre membres de la junta que presidien la reunió van comentar com varen sorgir, primer al facebook i posteriorment com a associació legalment constituïda. El seu president  Werner Stutz va insistir en la necessitat de compaginar l'oci nocturn, els horaris i el dret al descans de veïns i turistes. En aquest punt va insistir que l'associació no està contra els establiments d'oci nocturn, ni contra el turisme (com alguns han insinuat)  sinó a favor de la convivència. Les altres membres de la junta que parlaren va assenyalar els seus objectius com ara unir la gent que pateixen les molèsties, treballar pel compliment dels horaris i les lleis i ordenances que regulen la convivència ciutadana.
Un altre punt que se comentà és que si bé durant l'estiu és quan la situació és més greu (especialment en alguns carrers cèntrics de Cala Rajada) els problemes no són exclusius de l'època estival hi els causants són únicament els turistes. 



L'associació, que compta amb una vintena de socis, esta treballant per presentar-se als veïnats i iniciar una sèrie d'accions i reunions amb afectats i associacions de comerciants, hotelers, oferta complementària i amb les autoritats. Ara per ara han remés una carta als hotelers del municipi.

Acabada l'exposició hi hagué un torn obert de preguntes.

Us recordam que si voleu fer-vos socis clicau aquí:
http://www.capvermell.org/index.php?option=com_content&view=article&id=10903:ja-vos-podeu-fer-socis&catid=44:comunicats&Itemid=59