Sus a la Mostra
















Com havíem anunciat, aquest dimecres dia 10 va tenir lloc la presentació pública de la XI Mostra de la Llampuga, acte que va tenir lloc en el Centre Cap Vermell i que comptà amb la presència del batle, Rafel Fernández; de la regidora de Fires i Mercats, Carme Corraliza, i del president de l'Associació Hotelera, David Riera.

El batle va posar l'èmfasi amb la importància promocional d'aquesta fira gastronòmica, que ens projecte a la resta de Mallorca i contribueix a allargar la temporada turística. Va aprofitar, igualment, per agrair la col·laboració de l'associació First Sun Mallorca, de l'associació d’Oferta Complementària de Llevant i del Consell de Mallorca, i de tots els restaurants i hotels participants. Evidentment, va destacar l'organització de l'empresa Unisport Consulting, que és la que enguany s'ha posat al capdavant de dur a bon port la Mostra.


La regidora Corraliza es va referir al programa, que el divendres dia 12 comptarà amb la nit de tapes, a partir de les 18 h. Són cinc els stands que oferiran les seves creacions, entre els quals es realitzarà el concurs a la millor tapa. Hi haurà igualment servei de bar i música en viu. L'entrada serà gratuïta. Pel que fa al diumenge dia 14, a les 11h es dònarà la benvinguda a les autoritats assistents i a les 12 h. s'obriran les portes al públic.  L’entrada costa enguany 4 euros, que inclou una degustació de gelat. Ja dins el recinte, es podran comprar els tiquets per al menjar, que costaran 2 euros cadascun, mentre que les begudes costaran 1'5 euros. 

El subministrament de llampuga als distints participants no ha estat fàcil, perquè enguany les captures escassegen. En total són 14 les paradetes que oferiran les seves creacions, que faran servir fins a 2.200 quilos de peix. Els horaris seran de 12 a 16 hores, i de 18 a 22, i es comptarà amb la presència de la Coral Gabellina i la Coral s'Alzinar, que actuaran a les 12'30 i a les 19 hores, respectivament.