La setmana del turista acaba amb música i ball


S’ha acabat la setmana del Turista a Cala Rajada, una setmana plena d’activitats dedicades a dinamitzar la vida estival del turista de la zona. Música, menjar, tradició, cultura i excursions, un recull divers per a tots els gustos.

La setmana va començar amb concerts de corals i de músics gabellins, i amb la demostració de ball flamenc, uns actes molt ben acollits tant pels residents com pels visitants. Les excursions i visites també varen ser ben rebudes, sobretot els jardins March, on es van reunir més de 75 persones.

El cap de setmana hi va haver una trobada de ball de bot infantil, on els més petits de els agrupacions Esclafits i Castanyetes d’Artà, Aires Gabellins i Castell de Capdepera, de Capdepera, varen oferir una mostra del ball típic mallorquí. Entre el públic molts de familiars i amics i molts de turistes curiosos per veure en què consisteix el ball de bot. A damunt la plaça dels pins, a més del ball i la música, hi havia un mercadet de productes artesanals i gastronòmics.

Diumenge al matí hi va haver un mercadet d’oportunitats dels comerciants i una altra mostra de ball de bot amb el grup Aires Gabellins.

Durant el cap de setmana també hi ha hagut una ruta de menjar mallorquí per diferents bars i restaurants del municipi per donar a conèixer la gastronomia de l’illa, una aposta per la restauració local que els turistes no han deixat perdre.

No s’ha d’oblidar la presentació del Synctur i la primera visita a la casa Melis Cursach d’un grup de Gènova.

A més, es varen sortejar entrades a la Fundació Bartomeu March de Palma, copes al Cafè 3, visites al Castell, vals de compra de l'associació de comerciants de Cala Rajada i un dia d'Spa, d'aquesta manera es va aconseguir sorprendre els turistes amb detalls del municipi.