Funciona des del mes d'agost, i encara és obert a noves adhesions












L’Ajuntament de Capdepera va presentar ahir el Synctur, una plataforma de continguts turístics. Ho va fer al centre Cap Vermell amb la presència del batle del municipi, Rafel Fernández, el regidor de Turisme, Biel Torres, el president de l’Associació Hotelera de Capdepera, i el director gerent de Turisme de l’Agència de Turisme de Balears (ATB), Marcial Rodríguez.

Rodríguez va donar l’enhorabona al municipi per ser el primer de les Illes Balears en implantar-lo, i va comentar que el Synctur és tecnologia del segle XXI que ajudarà a  dinamitzar el turisme i li donarà un valor afegit.

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, va tancar l’acte demanant la implicació de tots els agents turístics del municipi per augmentar la informació que s’ofereix.

El Synctur és una plataforma de continguts turístic que integra un conjunt d’eines perquè el visitant pugui consultar des del seu telèfon o ordenador la informació turística del municipi. A l’aplicació es pot trobar: una presentació del municipi, història, informació geogràfica, oficines de turisme, centres de salut, parcs naturals, caixers automàtics, monuments, platges, fires i festes, comerços, restaurants, bars, mercats, rutes turístiques, lloguer de vehicles, hotels, agenda, oci nocturn... entre d’altres continguts. Tots ells completats amb fotografies, vídeos, música, text i geoposicionament, un conjunt multimèdia que permet a l’usuari organitzar les vacances i veure en el lloc tota la oferta complementària que l’ofereixen.



Per a l’usuari de Synctur no té cap cost ja que només s’ha de descarregar l’aplicació. Ho pot fer a través d’Internet o amb el codi QR que trobarà a la pàgina www.infocket.com, a les oficines municipals de Capdepera i Cala Rajada i al Castell de Capdepera. En els propers dies el codi QR es repartirà per altres llocs d’interès del poble per facilitar la visibilitat.

Capdepera és el primer municipi de Balears que s’adhereix el Synctur i veu en ell una eina efectiva de promoció turística a nivell mundial, ja que en el Synctur la informació està en cinc idiomes i es operatiu arreu del món.

Tot i que ja funciona, encara es poden adherir totes aquelles empreses del municipi interessades. L’adreça de contacte és Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.