El Consell Municipal d'Educació ha decidit els dies
2 de novembre i 4 de març de lliure disposició dels centres escolars del municipi











El primer dia del nou curs escolar 2012-2013 va transcórrer sense cap incidència important. Això si tenim en compte el fet que tots els centres educatius van obrir les portes, els alumnes van esser rebuts pels seus mestres i tutors i la jornada va transcorrer amb total normalitat.



En breu publicarem les dades que ens oferiran els centres pel que fa a les novetats del nou curs, les plantilles, el número d'alumnes, etc... Avui us informam que les escoles han obert les portes i els alumnes han estat degudament atesos. S'han incorporat els alumnes de 3 anys a les escoles, han hagut rialles i plors, espectació per conèixer els nous mestres, i retrobament amb els companys i mestres d'altres cursos.



Un inici de curs rutinari malgrat, els efectes de la crisi en l' educació pública amb les conegudes retallades de pressuposts i professorat.





A la reunió del Consell Municipal d’Educació, que es va reunir a l’Ajuntament de Capdepera,  va decidir quins són els dies de lliure disposició dels centres escolars i els dies festius del municipi. D’aquesta manera els dies 2 de novembre i 4 de març són de lliure disposició dels centres escolars de Capdepera; el 28 de febrer és dia de festa unificada; i el 17 de gener dia de festa local del municipi.