Festa, amb ball i mejua, per a les associacions de la Tercera Edat de Capdepera i Cala Rajada



   Després d’un estiu ple de festes, un dia més no fa mal a ningú, i sobretot, un dia només per a la gent gran. I és que dissabte horabaixa, els dos clubs de la tercera edat de Capdepera i Cala Rajada, Ca Nostra i Sol naixent, respectivament, es van reunir al poliesportiu Es Figueral per gaudir d’una vesprada de menjar i ball exclusivament per a ells.

   El departament de festes i el de Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera va organitzar la diada amb la col•laboració de l’hotel Laguna i el Càmping Font de sa Cala, que varen aportar el menjar i el beure, i d’en Jaume Bonnin i en Biel Santandreu que varen posar la música a la celebració.



   Després d’un bon àpat amb ensaïmada inclosa, aquells que es varen atrevir sortiren a la pista de ball per baixar el menjar i moure el cos, i el primer ball l’atorgaren a les dues regidores que havien organitzat l’acte, na Carmen Corraliza i n’Ivon Renaud.

   A més d’elles, el batle de Capdepera, Rafel Fernández, la regidora Antònia Caimari i el regidor, Biel Torres, tampoc es varen perdre la cita.