Les escoletes infantils de Capdepera i Cala Rajada han acabat el curs amb un festival, on els més petits del municipi han ballat i cantat damunt l’escenari.



 

Dia 27 d’agost, l’escoleta Es Ferrerets va actuar al teatre de Capdepera sota la temàtica Grease. Quan varen acabar l’espectacle, alguns pares i mares dels infants de 3 anys, i que per tant, deixen l’escoleta per començar a l’escola, també varen voler demostrar les seves habilitats i varen pujar dalt de l’escenari per moure el cos igual que els seus fills.

 



Dia 30 d’agost, al centre Cap Vermell va tenir lloc el final de curs de l’escoleta Eriçons i també va ser un espectacle de llum i color sota el tema Hoy no me puedo levantar, de Mecano. Des dels més petits, alguns dels quals encara no caminen, fins els més grans, tots varen tenir el seu moment de glòria damunt l’escenari i amb la mirada dels pares, mares, padrins i padrines. Un esdeveniment que ningú de la família es va voler perdre i que va omplir de gom a gom l’auditorium.

En acabar els dos espectacles, els infants i els pares varen gaudir d’un refresc amb les mestres dels nins. Molts d’ells es van acomiadar amb aquest festival perquè la setmana que ve comencen a l’escola gran.