El president Bauzá visita la zona afectada pel foc


El president del Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, ha visitat aquest matí (dilluns) la zona afectada per l’incendi que encara cremava a s'Heretat, i que s'havia iniciat, com hem vingut informant, el diumenge a primera hora del capvespre.

Bauzá ha arribat a Capdepera acompanyat del conseller Biel Company, i ha estat rebut pel batle Rafel Fernández a la rotonda de s'Heretat, on hi ha hagut instal·lat el centre d'operacions durant les tasques d'extinció. Després, han sobrevolat la muntanya cremada per tal d'avaluar les conseqüències d'aquest foc i l’abast de la zona afectada.

En declaracions als diversos mitjans de comunicació desplaçats fins els llocs dels fets, el president ha dit que els incendis cremen “el patrimoni de tots”, ha agraït la feina de tots els efectius que hi treballen i ha demanat la col·laboració de tots els ciutadans per evitar que torni a passar. S'ha declarat igualment partidari d'endurir les penes dels autors d'incendis forestals, quan se'n demostri l'autoria.