Un any després, el foc es torna

acarnissar amb Capdepera




Cap a les 14 hores d'aquest diumenge (19 d'agost), un any després del gran incendi que cremà a la zona de Son Bessó, les flames han pres de bell nou molt a prop d'aquell succés de l'any passat. Entre sa Cala i s'Heretat, en una zona de garriga de difícil accés, el foc ha encès totes les alarmes i la columna de fum ens ha posat a tots un ai al cor. Al mateix temps, un altre incendi es declarava en el Coll dels Vidriers, aquest afortunadament controlat molt aviat, en un conjunt d'accions que semblen un calc del que succeí l'any passat.





Molt poc després que es detectàs el foc, els mitjans aeris i terrestres han entrat en acció, i no han deixat d'actuar fins al moment d'oferir-vos aquest primer flaix informatiu (18'55 hores). El vent de mar cap enterra, ha fet avançar les flames cap a la part més poblada de s'Heretat, d'on s'han hagut de desallotjar distints habitatges. Des del primer moment, hem pogut veure el batle en el lloc dels fets, i aquest ens ha informat de les sospites que existeixen sobre la intencionalitat de l'incendi, i fins i tot ens ha parlat d'un cotxe determinat que s'hauria vist fugint de molt a prop de la zona d'inci del succés.

Com que, en el moment de publicar aquest avanç, el foc continuava cremant, nosaltres us n'anirem donant informació de darrera hora, a mesura que aquesta es produesqui. Tant de bo sigui per dir-vos que l'incendi es dóna per extingit.