Amb el cercavila i el pregó d’Antoni Flaquer,
                                      arranquen les festes de Sant Bartomeu




Divendres, dia 17 d'agost, partiren a caminar les festes de Sant Bartomeu d'aquest any, a la plaça de l'Orient. L'encarregat de donar el sus va ser Antoni Flaquer "Netzer", que ens brindà un pregó emotiu i sentit.

Prèviament va tenir lloc la inauguració de tres exposicions a diferents indrets del poble. A la sala de plens de l'antic ajuntament (plaça des Sitjar), Maria Pujades i les seves alumnes exposen la seva obra pictòrica. L'horari de visita serà de 19  a 21 hores, fins dia 26 d'agost.





D'altra banda, Joan Carles Solé Duc presentà les seves escultures de ferro a la cotxeria del Centre Melis Cursach del carrer Centre. L'exposició, titulada "Deferrovell" restarà oberta fins dia 24, i l'horari és de 19  a 21 hores.





Durant aquestes festes també es podrà veure la nova obra en fil, majoritàriament en petit format, de Tomeu Moll, a distints bars i restaurants de Capdepera (Segle XII, Kikinda i La fragua).







A les 20 hores, puntualment, la Banda  de Cornetes, la Banda de Música i Els qui ningú vol iniciaren el cercavila des de la plaça de l'Orient. Cada grup voltà per diferents carrers fin retrobar-se, de nou, a l'Orient, moment en què  Antoni Flaquer "Netzer", enfilat en el remolc d'Els qui ningú ens va oferir el pregó de festes. En Toni, amb un discurs molt personal, no exempt de nostàlgia i ple de referències a persones-personatges del poble, recordà la seva infància, els amics, les festes... El pregó el trobareu publicat i el podreu llegir íntegrament a en  un altre article de "Cap Vermell".



El mateix pregoner va encendre la traca que simbòlicament donà inici a les festes. Com és habitual l'acte acabà amb un refrigeri a la plaça per al nombrós públic congregat.