Toni Pastor "Bananas" dona  el sus a les festes de Sant Roc








Els alumnes del Reshinkan realitzen una exhibició de Judo
La nit més esperada... 10a edició de la Gimcana nocturna



El primer dia de les festes de San Roc ens oferiren un programa sense novetats. Així dia 10 d'agost a les 19 hores començà  a la plaça dels Pins l'exhibició de judo protagonitzada pels alumnes del Club Reshinkhan. En aquesta activitat participaren alumnes de totes les edats, però sens dubte el que feren les delícies dels espectadors (majoritàriament familiars dels esportistes) varen ser el judoques més petits.





Una vegada més en Pep Mascaró va fer d'amfitrió de la trobada, que comptà amb una excel·lent organització a càrrec dels alumnes més grans.



A les 20 hores sortí el passacarrers amb la participació de la Banda de Música, la Banda de Cornetes i Tambor i "Els qui ningú vol", que després d'omplir de música els carrers de Cala Rajada, acabaren al jardí del Centre Cap Vermell.







Com hem publicat, l'encarregat d'obrir "oficialment" les festes, amb el pregó, va ser Antoni Pastor.  El popular "Toni Bananas" va fer referència a la seva condició de manacorí arribat fa 30 anys a Cala Rajada per feina, que muntà la discoteca "Bananas" (de la qual rebé el seu sobrenom) i que recordà la importància del turisme en el nostre poble en el seu breu i personal parlament.  





El pregó complet el podeu veure a una altra lloc de Cap Vermell.



Com a colofó de l'acte Toni encengué la traca i l'ajuntament oferí un aperitiu amb cervessa i refrescs a tots els assistents.



Per acabar la jornada festiva es desenvolupà la desena edició de la gimcana nocturna organitzada per Ona Verda. Tot  un clàssic de les festes que el jovent espera amb impaciència. Una vegada més hi hagué una molt bona participació amb 22 grups que aportaren molta imaginació i ganes de passar-s'ho bé. Pel que sabem  va ser una edició molt ben organitzada i divertida, en la que els participants xalaren de valent durant tot la nit.
Com és habitual en breu us oferirem un ampli reportatge, facilitat pels organitzadors, que hauran de reposar forces després de la llarga nit de la gimcana.