Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2248
Atletes de Capdepera aprticipen del Campionat de Mallorca Benjamí i l'Aleví-Infantil per equips a la pista d'atletisme de Calvià











Aquest darrer cap de setmana, concretament el dissabte, fou un dia intens pel que fa a activitat atlètica. Pel matí es va disputar el Campionat de Mallorca Benjamí i l'Aleví-Infantil per equips a la pista d'atletisme de Calvià. Els atletes de Capdepera participants a aquestes proves fores...
Nuria Tauler
María Torres
Nayana Amer
Nuria Bonet
Sarah Didoune
Desireé García
Lorena García
Maria del Lluc Lliteras
Aina López
Micaela Tetard
Lea Didoune
Maties Torres
Sergi Viejo
José Maria Malagón

Tots ho varen fer molt bé, però per motius de reglament no varem poder completar cap equip, per la qual cosa no fou possible optar a la classificació final.


 
Passades unes hores, al capvespre es disputà la 2a jornada del Campionat de Mallorca Cadet, amb representació gabellina i femenina, ja que totes les nostres participants eren al·lotes. Na Raquel Navarro va estar acompanyada a la prova dels 60 metres llisos per dues debutants a la competició, na Maria Mercè Campins i na Maria Bel Torrado, demostrant un molt bon nivell i control de la pressió malgrat era la seva primera carrera a la pista del Prínceps d'Espanya.

Na Júlia Fernandez (a la foto) va demostrar perquè és una de les millors de la seva categoria aconseguint dues medalles. Un argent a la prova dels 300 metres llisos i una plata a la prova de salt de llargada. I per altra banda, menció especial es mereix n'Àngela Aso, qui no va poder competir al seu nivell habitual però que va demostrar una vegada més un caràcter i empenta poc habituals, propis d'una gran esportista i que fan que sigui una de les promeses del nostre atletisme.

Enhorabona a totes!