Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2053

El judo Reshinkan va guanyar a totes les categories del campionat de Balears per cinturons

Obtingué 5 medalles d’or, 1 d’argent i 2 de bonze

Idò sí, efectivament el Renshinkan va lluir el passat dissabte 29 de gener a Sineu, seu actual de les trobades federatives.  El campionat que es disputava era el Trofeu Illes Balears homologat com campionat de Balears per cinturons.
  Hi havia 6 en joc i el club Renshinkan va participar en 5 i guanyant en totes elles, a més aconsegueix una plata i dos bronzes.
  En cinturons grocs/taronja i verd  de -73 kg Àlex Vives va vèncer a  la final per ippon al representant de Mallorca Nord Judo.
  En cinturons verd i blaus 73 kg Jaume Maimò va ser el brillant vencedor, guanyà 3 combats per ippon i va perdre un. Disputà el sistema de lligues creuades quedant subcampió en el seu grup, després va guanyar la semi final i a la final s’imposà amb un uchi mata. José Sebastián Morales quedà subcampió en aquest grup, guanyant 3 combats i perdent 2. Estiven Benguechea quedà campió del seu grup després de guanyar tres combats, però perdè la semi final, va obtenir la medalla de bronze,

En les categories superiors, de marrons i negres de -73 Antoni Castañeda disputà 5 combats, tambè en lligues creuades, perdent un i guanyant 4. S’imposà en la final al representant de Pollença, Jaume Simó, per un potent te guruma, just quan faltava  un segon pel final del combat. En la categoria de més de 73 kg, Jordi Joan Nicolau guanyà tots combats per la seva tècnica especial de shime waza.
    A l’obert femení, categoria lleugera de -57 kg, Neus Pou guanyà tot els seus combats i a la final la s’imposà a  la representant de Sineu per un impecable ocuri ashi harai. Tambè en aquesta  categoria Cristina Ortega aconseguí la medalla de bronze.