Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2041

DIRECTES A PREFERENT!

Binissalem 1 – Escolar 3

 
1ª Regional
Binissalem 1 – Escolar 3

2on classificat

Els primers vint minuts de la primera part foren d'un assajament total per part de l’Escolar, que va tenir fins a cinc ocasions clares de marcar i va fer el futbol que sap fer. Seguiren uns deu minuts de desconcert, en què es va jugar a pilotades, però després l’Escolar tornà agafar el ritme, fins que, al minut 45, Vador a la treta d’una falta aconseguí el que seria el 0-1. I final de la primera part. Als 5 minuts de la segona, el Binissalem, a la treta d’una falta des del cantó de l’àrea, aconseguí empatar el partit (un altre gol en contra a pilota aturada) i això va dur com a conseqüència que es patissin uns 15 minuts de desconcert, amb ocasions clares pel Binissalem. Afortunadament, en Pep Sureda va tenir un altre horabaixa inspirat. Però l’Escolar no es va rendir i amb un gol de bandera de Joan Gomila es tornava a posar el marcador a favor. Aquest resultat va fer molt de mal a l'equip local. Els verds, de la seva banda, varen continuar amb la tònica de tocar i tocar la pilota fins que, a falta de deu minuts, en Juanma Vador va fer el 1-3 deixant clar que aquell partit era nostre. La gespa del Binissalem es troba en molt males condicions (igual o pitjor que la que teníem a Capdepera fa dos anys) i aquesta situació va fer que Vador, Edu, Fran i Gomila tinguessin problemes físics per acabar el partit.

Aquest ha estat un altre cap de setmana en què els resultats dels perseguidors foren a favor de l’Escolar. S’Arracó empatà davant el Sant Marçal i aquest resultat deixa els dos equips a cinc i sis punts, respectivament. Ara toca el Campanet, que no es juga res. Una victòria més seria molt valuosa per tal de mantenir la segona plaça, tot i que amb l’ascens de l'At. Balears a Segona B ja és segur que en pugen dos, de moment, i l’Escolar té el coixí de poder perdre un partit. Però, de perdre partits, “res de res”. Cada setmana, pel problema de les cartolines, perdem jugadors, i aquesta vetgada ha estat en Jaume Moll el damnificat, i no podrà jugar el pròxim partit per acumulació de cinc grogues, i totes cinc per protestar. Afortunadament,  recuperarem en Jaume Faba, que era de viatge, i en Miquel Ferrer i Joan Ferrer, lesionats.  


 
3ª Regional
Port Pollença 10 – Escolar 0

12è classificat
 
Juvenils
Escolar 2 – Alcúdia 0
10è classificat

La categoria salvada
 
Cadets
Escolar 5 - Alcudia 1

5è classificat
 
Cadets B
Escolar 4 – Es Raval 8

8è classificat

Una segona part per oblidar.
 
Futbol Femení
Gènova – Escolar (Ajornat)
 
Infantils F11
Escolar 3 – Calvià 1

El premi de la salvació passava per guanyar aquest partit i així va ser. Després de molt de patiment, pràcticament tota la temporada, els infantils de F11 s’asseguren un any més la permanència a la màxima categoria. Enhorabona a tots.
 
Infanitls F7
Alqueria 9 – Escolar 1
 
Alevins
Llosetí 3 – Escolar 2
 
Benjamins F7
Escolar 9 – Pto Cristo 1

 
 
Benjamins F8
Pto Cristo 5 – Escolar 5
 
Prebenjamins
Mare Alberta 1 – Escolar 10
 
Prebenjamins
Escolar 1 – Espanya 2

 
Font: Diari de Balears

Manuel Muntaner
Pilotes Fora