Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2181

Acaben les competicions


Infantil Masculí
Muro, dissabte 8/5/10; 17h
 
Bàsquet Muro 78 - At. Escolar 28
 
Darrer partit de la temporada i gran desil·lusió dels nostres infantils. Probablement ha estat el pitjor partit de la temporada i jugat contra un dels millors de la categoria. El partit només fou igualat en el primer quart, en què els nostres varen plantar cara, amb un marcador de 19-11, però a partir d’aquí ens oblidàrem de jugar a bàsquet i no tinguérem cap opció. S'ha de destacar sobretot  l’alçada d'alguns jugadors del Muro, amb dos d'ells per damunt d'1’85, i per tant poca cosa tenien a fer els nostres a l’hora de agafar algun rebot.
Vull donar les gràcies per darrera vegada als nostres nins, els quals, valorant la temporada, crec que ens han ofert un balanç més que positiu. Esperem que no es desorientin gaire aquest estiu i que per a la propera temporada vénguin amb les piles carregades.
 ------------------------------------------------
 
Infantil Femení
Andratx, divendres 7/5/10; 19h
 
Andratx 49 – Atlètic Escolar 43
 
1r període (15-11), 2n període (10-6), 3r període (8-20), 4t període (16-6).
 
Aquest era el darrer encontre del nostre mini-torneig. Com podeu comprovar, un altre partit molt ajustat. Les nines van treballar molt bé, però tot estava en contra: arribàrem a un poliesportiu tercermundista, amb marcador manual dirigit per un nin del públic, un rellotge que era un cronòmetre amb el qual ningú sabia en quin minut estàvem, i una pista plena bonys per tot i que no complia la normativa. A tot això li hem de sumar que la senyora col·legiada, cada vegada que s’equivocava i l’entrenador contrari protestava, ella demanava disculpes i li donava la raó. Podeu imaginar en quin estat d’indignació jugàrem. Però de tot se n’ha de treure la part bona: les nines van saber aguantar el temporal i demostrar una vegada més que són un equip i que l’aportació de totes és indispensable per poder jugar a bàsquet.

Susana Barrantes
---------------------------------------------

Cadet Masculí
Calvià, dimecres 5/5/10; 20.30h
 
Bàsquet Calvià 78 – Atlètic Escolar 49
 
Com podreu comprovar, dimecres ens menjàrem un viatge d’una hora i mitja perquè ens pegassin una bona pallissa. Érem un equip de 7 jugadors, enfront d’un altre amb 12; i aquell dia no fou el nostre, en cap moment va aparèixer l’equip treballador i motivat que durant la lliga havia lluitat per quedar en els primers llocs de la classificació. I, com és normal, el Calvià no va desaprofitar la nostra llenegada. Sobre aquest partit, poca història més, però m’agradaria aprofitar avui per fer una crònica de final de temporada.
Fa dos anys vaig començar a entrenar aquesta categoria i, com sabran tots ells, hi havia molta feina per fer. Tant ells com jo teníem molt que aprendre. L’any passat vàrem anar treballant i intentant millorar. Així, enguany tots estàvem més o manco en condicions i a l’alçada per a competir en la nostra categoria. Per això, vull felicitar tot l’equip perquè, tant ells com jo, sabem que no ha estat fàcil, que per acabar la lliga en quart lloc i poder disputar la lligueta d’ascens hem hagut de “currar” molt i han rebut moltes renyades.
I ara faig un balanç de tot l’any, i em qued amb la imatge de lluita, ambició i maduresa que m’ha demostrat tot l’equip. I esper que ells es quedin amb la canya que els he donat, que no amb les “bronques”. Enguany hem fet un nou fitxatge, en Ferran, un al·lot que ha tingut moltes ganes d’aprendre i molt respectuós, a més de ser un magnífic treballador en defensa i un lluitador; en Lluís, un nin de “la vella escola”, amant del bàsquet, amb molt de caràcter i molta qualitat, que segurament serà uns dels millors bases de l’Escolar; en Guardiola, un al·lot amb molta explosió, gràcies a la seva rapidesa i que m’agradaria que seguís treballant per a convertir-se en un bon jugador; en Manu, que va començar l’any passat a jugar a bàsquet i ha fet  molta feina i un gran avanç per estar a l’alçada de l’equip, i l’animaria a seguir amb aquest esport; en Pep, que és un excel·lent treballador, molt autocrític amb el seu joc i amb un caràcter molt esportiu i una gran ànsia per aprendre i millorar, una actitud 10; en Marc, que va començar també l’any passat, però es va passar tota la temporada lesionat, i enguany li ha tocat també posar-se les piles i s’ha convertit en un jugador capaç de crear molt de joc sense baló, oferint bones passades, i malgrat la seva lesió, és un nin amb molta il·lusió i un gran treballador; en Carlos, un dels veterans de l’equip, amb la impressionant l’evolució que ha fet enguany, li a qui demanaria que confiàs més amb si mateix, perquè compta amb totes les capacitats per ser un excel·lent jugador, però s’ho ha de creure; en Rico, un al·lot amb una evident superioritat individual que, això no obstant, té una gran humilitat, és ambició i té ganes d’aprendre, i a més és un amant del bàsquet i quan ell gaudeix jugant també fa gaudir els espectadors (per mi, com en Lluís, un dels millors bases del nostre club); en Dani Carril, un al·lot que enguany ha etat entrenant amb nosaltres i s’ha integrat completament a l’equip, a més d’aportar molta frescor i que, si no perd la il·lusió, serà un bon jugador de bàsquet.
Jo, personalment, esper haver estat a l’alçada, he intentat  prendre sempre les millors decisions per a l’equip, i he volgut donar molta canya i treballar molt, perquè pensava que aquest equip tenia molt a guanyar (en joc i com a persones). Vull donar les gràcies als pares que sempre han vingut amb nosaltres, i que sempre hem pogut comptar amb ells, i no m’oblid dels infantils que han vingut a ajudar-nos cada setmana, dels quals crec que  seran uns excel·lents cadets l’any vinent.
Ara al·lots, a gaudir de l’estiu.
 
 Guillermo Mir
 --------------------------------------------
 
 
Sènior Masculí 1ª autonòmica
Sa Pobla, diumenge 9/5/10; 18h
 
Sa Pobla 54 – Atlètic Escolar Burger King 69

 
1r parcial (11-18), 2n parcial ( 21-17), 3r parcial (9-14), 4t parcial (13-20).
 
-Camarero!
- ¿Qué?
-Camarero!
- ¿Qué?
-Campeones, campeones!!!
 
Ja ho va dir en Morgan : Guanyar fa riure i perdre fa rialles. Gran torneig dels nostres sèniors, amb un bagatge de 9 victòries i una taca negra.
Aquest va ser un partit lleig i molt dur. La dinàmica fou clara: tot depenia de nosaltres i , controlant uns pocs aspectes tàctics i, sobretot, nerviosos-mentals, el trofeu seria nostre. I així va ser: l’Escolar, superior en qualitat i alçada, contra un Sa Pobla explosiu i rocós, que va arribar a la marrulleria per a trasbalsar-nos, cosa que quasi aconseguiren. Però des del moment que vàrem agafar el control del tempo, el partit es va acabar: bones eleccions ofensives de tir, juntament amb ofici i sofriment defensiu. 54 – 69, llest i cuit..., trofeu a la butxaca i ara a gaudir de la fira medieval. Enhorabona a tots els jugadors sèniors i júniors per poder fer això possible i demostrar que hi ha possibilitats de disputar un play-off d’ascens i competir. Tampoc em puc oblidar d'e donar les gràcies als entrenadors júniors Alberto i Guillem per tota la predisposició per ajudar-nos. 
 
Wolf!!! Que hi ets? D’acord que els jugadors són tots uns tragons i em sagnaran en el dinar que gastaré, però prepara sa Visa, que rebentarà.
 
Bones festes a tots!!
 
Toni Llodrà