Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2110

EL Renshinkan A MENORCA
5è ESTAGE DE JUDO INFANTIL A MENORCA


Aquest passat cap de setmana (9 al 11 d'abril 2010)  el judo Renshinkan ha tornat a ser notícia. Unes 50 persones entre alumnes, pares i acompanyants són els qui es van desplaçar a la nostra illa germana: Menorca. El 5è  stage de judo infantil tornava a ser tot un esdeveniment. Tres dies molt intensos amb jornades plenes d'activitats, jocs, treballs manuals, excursions, vídeos i, com a primer plat,l el judo.



En total  eren 49 els joves esportistes inscrits, ells representaven a les següents escoles: Bushidokan, Haruka, Es Castell, Pascual Calbó, Escola Menorquina i el Renshinkan. Les edats oscil•laven entre els 4 i els 16 anys.
Les dues activitats principals varen ser la demostració i lliurament de premis de final de curs, qe es va dur a terme a la sala d’actes de l’hotel de concentració, l'Almirall Farragut de Ciutadella. Durant l'acte, els participants van fer les delícies als allà presents.



Finalitzades les activitats el director de l’hotel Sr Vicente Arocas va ser l’encarregat de lliurar els diplomes a tots els participants i els judoques del llevant mallorquí són els que anomenem a continuació:
JEAN FREDERIC BOBIEE-SIESS, JAUME FIOL, RAFEL ARTIGUES, MIQUEL ANGEL SOLER, ERIC JOSEPH VELIZ, BRENDON BARRIS, YANNNICK WILK, MELINDA EGBERG, LUK EGBERG, MARTI CAPELLA WATERMAYER, JUAN TONI GARCIA, XISCO GARCIA, MIQUEL SANTANDREU, NOFRE SANCHO OLIVER, PEP ESTELRICH QUETGLAS, JAUME NICOLAU, LLORENÇ NICOLAU, DIEGO VELASCO, NOFRE RUIZ, i SERGI FULLANA.