Victòria molt important

1ª Regional
Sta Catalina At 2 – Escolar 3
3er classificat

Victòria molt important, ja que ara és quan es perfilen les primeres posicions a la classificació i, tot i que queden molts de punts en joc, una derrota es paga molt cara i del que es tracta és d’acabar la lliga el més amunt possible per a intentar pujar a Preferent. El del diumenge fou un partit de molt de patiment, ja que al minut 90 ens xiularen un penal en contra que deixava el marcador 2-2, però a la treta del centre del camp l’Escolar fou capaç de remuntar el marcador amb el gol que li donaria la victòria. Va ser a la treta d’una falta directa, al cantó de l’àrea (Vador). Ara una setmana de descans i llavors dos partits a casa, primer amb el líder l’Espanya i després el derbi amb el Pto Cristo. És el moment d’anar al camp cada diumenge per a donar suport a l’equip.