Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2397
Victòries dels cadets i júniors masculi i de les  fèmines sèniors

Les lligues van acabant.







Infantil Masculí:
Santanyí, dissabte 20/3/10; 17h.
 
Bàsquet Santanyí  75 – Atlètic Escolar 51

 
Partit molt irregular el disputat pels nostres jugadors. Es preveia un partit molt difícil i mot dur, ja que aquest equip està situat dues posicions per damunt nostre. La primera part va ser dominada pel Santanyí que, amb una sèrie de jugadors molt alts i amb un jugador molt tècnic i hàbil, no ens varen deixar jugar gaire, arribant al descans amb un 48-19. Però com ja comença a ser habitual, els nostres despertaren en la segona part, on el tercer quart va ser igualat i només perdérem per 2 punts. El darrer quart, i gràcies a la millor condició física dels nostres, vàrem aconseguir guanyar el darrer parcial, fins i tot, sobreposar-nos a tres triples consecutius que ens varen anotar en contra. Poc a poc, es va aconseguint que els nostres al·lots no baixin els braços quan ens anoten un parell de cistelles consecutives. Però encara queda molt, ja que aquest partit es va perdre per baixar-los abans d’hora.
 
J. Antonio Ferrera 

 
Infantil Femení:
Petra, dissabte 20/3/10; 10h.
 
Petra 63 – Atlètic Escolar 36

 
En el darrer partit de la lliga ens enfrontàvem contra les líders, sabíem que l’encontre seria difícil, però no estàvem disposades a que ens tanquessin el marcador, com l’anterior vegada (15-65). L’equip, que va començar sense expectatives, ha desenvolupat un gran treball durant aquest any i , poc a poc, ha anat superant obstacles. Ara descansarem un parell de setmanes i ens prepararem per jugar el trofeu.
 
Susana Barrantes.
 
Era l’últim partit de lliga d’aquesta categoria, i les nostres infantils han quedat en darrer lloc en una lliga de 10 equips però, enguany, han guanyat el seu primer partit, què els ha aportat una bona dosi d’ànims i en algunes ocasions s’han pogut enfrontar al rival d’igual a igual, i posar-les les coses difícils. Després de les vacacions, competiran en una mini lliga, en la recerca d’un trofeu. 

 
Cadet Masculí:
Palma, diumenge 21/3/10; 12.30h.
 
Jovent Tren de Sóller 42 – Atlètic Escolar 57
 
L’objectiu d’aquest cap de setmana no era fàcil: ens jugàvem la 4ª posició. El disputar  una primera meitat  quasi perfecta, tant anímicament com tècnicament, ens va dur a arribar al descans amb una avantatge de 20 punts. L’objectiu de la segona part era aguantar aquesta avantatge o millorar-la però no vàrem començar amb bon peu. El rival ens va fer sentir incòmodes, però no va ser suficient per fer perillar el marcador. L’equip tècnic vol felicitar als jugadors: Pep, Lluís, Ferran, Manu, Marc, Rico, Carlos i Gorry, per la seva gran progressió i per fer realitat el somni d’estar en les posicions més altes. I també als infantils Manu, Chan, Dani, Toni i Carime, per la seva participació en els partits i el seu interès en els entrenaments. Agrair també l’actitud i l’interés del futur jugador Dani Carril. Amb aquesta crònica tanquem la lliga i comencem un torneig que, estic segur que si seguim amb aquest bon joc, podrà ser nostre.
 
Guillermo i Fran Mir, Laura Flaquer.
 
Per als cadets també era la darrera jornada, i un partit decisiu. El guanyar aquest partit els va fer situar-se en 4ª posició en una lliga de 9 equips, amb 8 victòries i 8 derrotes. A l’abril també hi ha un torneig per a ells i, segur, que donaran tot el que faci falta per fer-se’l seu.


Júnior Masculí:
Capdepera, divendres 19/3/10; 19.30h.
 
Atlètic Escolar 85 – Joan Capó 65
 
Gran, grandíssim partit dels juniors, i especialment de n’Agustí que, encadenant 6 de 7 triples en breus minuts, rompé un partit que estava essent molt igualat, per tombar-lo a favor nostre. Lluita, entrega i mentalitat guanyadora aportaren els jugadors, jo pel meu costat he intentat ensenyar-los el següent: 1.- Que deixin les tonteries de competir per els “flipers” i es dediquin a fer esport que és mooolt sa i molt divertit. 2-. Que siguin respectuosos amb els rivals dèbils i sàpiguen aprendre dels rivals forts. 3.- Per moltes pel·lícules que els hi contin, on hi hagi una bona defensa zonal... MORT AL BASKET MONEIA!!!!!!!!!!!!
 
Albert Llull
 
Els juvenils enguany competien en una lliga de 9 equips i han quedat en una meravellosa 3ª posició, amb 9 victòries i 7 derrotes. En la pròxima competició, segurament donaran molt que parlar, d’aquí tres setmanetes. 

Sènior Femení:
Capdepera, divendres 19/3/10; 21h.
 
 Atlètic Escolar 46 – Bons Aires 41

 
Partit intermitent de les fèmines per finalitzar la lliga. Van posar molt de coratge però molt poc bàsqet. Tot i així la lluita i entrega ens bastà per arribar a bon port. Bona actuació general i bona actuació particular de na Vicenta. Guanyàrem fent zona 2-3, que fins que es demostri el contrari, és la millor defensa que hi ha dins aquestes categories, on no hi ha grans tiradors. Quan dic aquestes categories incloc Autonòmica i quasi, quasi LEB.
 
Albert Llull
 
Les femenines també tenen una altra competició a volta de carrer, però pel moment, podem dir d’elles que han quedat sisenes en una lliga de 8 equips, amb 3 partits guanyats i 11 perduts.


Pre-minis
Escolar - Sant Josep
Darrer partit a Capdepera d'aquesta categoria
Partit entretingut  i divertit amb bones accions dels dos equips i un bon ambient a les grades