(foto cadets)

1ª Regional
Spt Sant Marçal 3 – Escolar 1

4art classificat
Tot i tenir la possibilitat de consolidar en solitari la segona posició, després de que La Unió tan sols pogué treure un punt amb l’Arenal, l’Escolar no va saber treure profit de la situació davant un equip suposadament inferior però amb el handicap de jugar a un camp de reduïdes dimensions i que normalment aquestes situacions resulten nefastes per l’equip. Ara ja és moment de donar-ho tot i no valen excuses, tan sols queden 12 partits i és l’hora de la veritat.

5è classificat
Partit vibrant el que es va jugar a Capdepera amb dos rivals directes per la cinquena posició. Ja als primers minuts l’Escolar es va avançar al marcador, però fou llavors quan La Salle es va ficar dins el partit i pràcticament durant tota la primera part, amb empat inclòs, el domini del partit va ser clar per l’adversari. A la segona part, l’Escolar va sortit a per totes tenint un bon grapat d’ocasions de gol fins que a les acaballes del partit, l’àrbitre es va inventar una falta màxima que deixaria el marcador final de 2-1. Personalment crec que el resultat just era un empat, però a vegades les decisions arbitrals poden ser decisives i el dissabte no va ser una excepció, tot i que la setmana passada ens va tocar a nosaltres.