L’Escolar soluciona el partit en 10 minuts

Pilares, 1

1ª Regional
Escolar 4 – Pilares 1
3er classificat

Quan jugues davant el darrer classificat et relaxes i ahir el relaxament ens va fer passar una primera part amb un marcador en contra i la sensació que no sabíem què fer amb la pilota. Es va jugar un futbol que no tenia ni cap ni peus i el Pilares ens va fer el que va voler durant tota la primera part. A la segona part, en els cinc primers minuts, es va capgirar el marcador i ens tornàrem a relaxar durant pràcticament tota la resta de partit fins als darrers cinc minuts, en què també ens tornàrem a posar les piles i es marcaren dos gols més. Tot i tenir un bon grapat d’ocasions clares de marcar, es va patir pràcticament tot el partit. El resultat de 2-1 feia perillar la victòria si consideram que en qualsevol moment el Pilares es podia tornar a ficar dins el partit. Però bé, ja són cinc victòries seguides i l'equip ja és tercer a la classificació, empatat a punts amb el segon. Tot això a falta de tretze partits per acabar la lliga, i ara és quan hem de donar-ho tot per quedar el més amunt possible i tenir més opcions de pujar a Preferent.

3ª Regional
Escolar 4 – Sta Maria 0

8è classificat
Molt bon partit de la Tercera Regional davant un rival directe, jugant un bon futbol i donant espectacle. Enhorabona a tots.