Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1970

NEUS POU, DEL JUDO Renshinkan DISPUTA LA MEDALLA DE BRONZE AL CAMPIONAT NACIONAL CADET



El passat dissabte, 27 de febrer,  les instal•lacions esportives Fernando Martín del poble madrileny de Fuenlabrada van servir d’escenari per acollir una prova classificatòria pel campionat d'Espanya cadet. Hi participaren gairebé 400 esportistes, vinguts de tot el territori nacional.
 Neus Pou va ser la gran protagonista a la categoria cadet, va guanyar la primera ronda per ippon a la madrilenya cap de sèrie; a la segona ronda s’enfrontà a la representant canària i va guanyar per ippon; a la tercera ronda ( i ja parlam de semifinals) va perdre   contra la representant extremenya; a la quarta ronda, i en repesca pel bronze, venç per ippon a la representant de  Castella i Lleó; a la cinquena ronda venç per hansoku make a la representant asturiana; i en la disputa pel bronze perd per ippon contra la representant de Múrcia. Una quarta plaça és un molt bon resultat , tenintr present que és el seu primer any competint en la categoria la cadet. Aquesta a estat una prova test molt positiva amb vistes a la seva preparació pel campionat d'Espanya, que es celebrarà a Salamanca a principis del mes de maig. Jaume Maimó també representant del Renshinkan no va tenir sort i va ser eliminat a la primera ronda sense opció a repesca. 
 

  El diumenge, dia 28,  va ser  el torn dels infantils. Hi havia tres representants del Club del Llevant mallorquí.  Aina Sureda Barceló va tenir mala sort en el sorteig i perdè,amb qui després es proclamaria campiona,  repesca però també perd contra la tercera classificada de la seva categoria. Neus Tizón venç dues rondes per ippon i Jaume Sureda venç també dues rondes. En aquesta categoria volem ressaltar a la judoka de Sineu, Miquela Rosselló que es va proclamar subcampiona del rànquing nacional infantil